Nattens tanker.

Jeg ligger her i mørket da.. Samboeren og binkja har sovna. Samboeren er blitt kjempeforkjøla stakkar, med feber og det hele. Da brister det litt i hjertet mitt, for jeg syns det er forferdelig å se en så aktiv gutt plutselig bare sitter stille og ikke orker noe..

I kveld - eller nå som det går mot natt, fikk jeg det plutselig for meg hvor redd jeg er for å miste nære og kjære. Jeg satt å kikket på min samboer i bilen i dag og alt jeg kunne tenke var: Shit, hva hadde jeg gjort om min gutt hadde blitt sjuk. Samboeren betyr jo alt for meg. Hvordan ville jeg reagert om det var min som fikk en dramatisk beskjed!!
Jeg er så redd for min at jeg våkter han nøye. Ikke en tett nese skal gå meg husforbi!
Jeg har nok mennesker rundt meg nå som er på vei å svinne hen.. Og jeg prøver så godt jeg kan å være glad for den tiden man får, men allikevel skremmer det meg!

De som er sammen med noen som plutselig får en beskjed om at kjæreste/samboer/ektefelle er sjuk, de må være noen av de sterkeste menneskene som finnes. Det taf nemlig en badass å gå igjennom noe slikt når man er så nære.

Natte er senket her hjemme, jeg jobber vel noen timer til! Deilig å jobbe hjemmefra, så jeg kan holde øye med syklingen min <3

God natt alle sammen :-)

- Jeanette

Én kommentar

Ida

21.04.2017 kl.10:29

Håper han ikke blir syk, og du har han i alle år. Men kjenner ting ta Ken og måten å te kr på da

Skriv en ny kommentar

jeanettelindgaard

jeanettelindgaard

23, Arendal

Haters gonna hate, jeg gir meg ikke. Kontakt meg om du lurer på noe: Jeanettesorensen88@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits